En ny start

Noen ganger må du bare starte på nytt…

Noen ganger må man bare revurdere det man gjør, og kanskje starte helt på nytt. «Nullstille» livet… Eller i alle fall – gjøre en del endringer. Og det er jo en ekstra god anledning til det nå, når vi akkurat har begynt på den første vår-måneden 🙂

Det gjelder for oss alle, i alle deler av livet. Det gjelder både hva vi jobber med, eller hvordan vi har det privat.

Så lenge du ikke er fornøyd med det du gjør, eller der du er i livet, har du en plikt til selv å gjøre det du kan for å endre situasjonen din til det bedre. Ikke sitt og klag på alt og alle, eller forvent at andre skal gjøre endringene for deg.

Noen ganger er det små justeringer som skal til, og andre ganger er det endringer som føles som et personlig «jordskjelv». Noen ganger klarer man å gjøre forandringene selv, andre ganger er det godt å ha noen som hjelper.

Det er noe jeg har kjent på selv i det siste også – at det er noe som ikke helt stemmer. For min del har det både vært helseutfordringer og hvordan ting går i firmaet. Og nå begynner jeg så smått å få lagt på plass alle puslebrikkene som er livet mitt.

Naturbilde - holmer og sjø.
Når man trenger en pustepause eller ny inspirasjon, er naturen den beste hjelper. Dette er en av mine «tenke-plasser» når jeg trenger å nullstille meg og starte på nytt.

Belizama i endring

Når det gjelder helseutfordringene, skal jeg dele mer med dere en annen gang. For jeg vet at mange vil kjenne seg igjen. Men det jeg skal snakke litt om her, er firmaet Belizama.

Belizama har eksistert i en del år (fra 2009). Først som et enkeltpersonforetak, deretter som et aksjeselskap. AS’et ble dannet i 2016, og planene var mange og store – akkurat som det er for så mange av oss.

Så kom hverdagen og virkeligheten, og planene måtte nedjusteres og endres. Stadig skjedde det noe, og da var det ikke like enkelt å holde stø kurs forover…

Sist høst trodde jeg at jeg hadde staket opp veien videre, men jeg ser nå at det fortsatt må endringer til. Og da er det faktisk bare jeg som kan ta tak i det (selv om jeg naturligvis kunne skyldt på en hel masse ytre faktorer som var utenfor min kontroll…).

Veien videre

Akkurat hvor veien går videre, vet jeg i skrivende stund ikke helt. Fortsatt er det mye som må revurderes og komme på plass. Hvor skal fokus være? For det er jo så enormt mye jeg ønsker å gjøre…

Det jeg vet, er at jeg fortsatt er her for deg om du trenger meg som din coach. Jeg vil også fortsette å skrive innlegg på bloggen – forhåpentligvis til glede og inspirasjon. Men jeg skal gi meg selv lov til å skrive litt mer «sporadisk» og ikke på en fast dag hver uke. Og noen ganger går det kanskje noen uker, eller til og med et par måneder uten den store aktiviteten.

Men det jeg ønsker meg aller mest nå, er innspill fra deg – på hva du ønsker at jeg skriver om her på bloggen min. Er det noen emner du gjerne vil høre mer om? Send meg gjerne en e-post på: anne@belizama.no eller legg igjen en kommentar her på bloggen.

Benytt deg også gjerne av en gratis online coaching-time. Du kan registrere deg her: Gratis coaching-time.

Glad vår-hilsen fra Anne Belizama

P.S. Du finner tidligere innlegg her på bloggen: Inspirasjon og tips