Når en dør lukkes…

Har du noen gang vært fortvilet over at ting ikke går som du hadde tenkt? At noe du trodde skulle bli så ekstra bra, bare renner ut i sanden… At mennesker du trodde du skulle ha et forhold til for resten av livet, bare snur ryggen til og går, eller på annen måte blir borte fra livet ditt… At jobben du var sikker på du skulle få, likevel ikke ble din…

Når vi står midt oppi slik «elendighet», er det vanskelig å forstå hvorfor tingene skjer som de gjør. Men når det har gått en stund og vi har gått videre i livet, kan vi se tilbake på det som skjedde og plutselig forstå: Det var jo til det beste!

Det er likevel lett å bli værende i elendigheten, å synes synd på seg selv, eller til og med bli bitter. Men hva skjer da?

Jente - trist - sitter på en brygge.
Istedenfor å bruke tiden til å holde fast på det som er vanskelig, kan du løfte blikket og se rundt deg. Hva finnes der?

Hva skjer om du blir værende i elendigheten?

Det som skjer, er at du går glipp av det som livet har i vente for deg! Mens du sitter og gremmes over det du tapte, paraderer den ene muligheten etter den andre forbi deg. Dagene forsvinner og de nye mulighetene med dem…

Ville det ikke vært så mye bedre om du kan jobbe deg (raskt) gjennom sorg og smerte, slik at du er åpen for alt som bare står og venter på å få introdusere seg i livet ditt… Ville det ikke vært så mye bedre om du kan åpne deg opp for glede og ta i mot det nye som venter på deg…

Det er nemlig sånn, at uansett hvor ille noe virker, vil det alltid være noe nytt og godt (bedre) som venter deg – hvis du bare VIL ta imot det! Hvis du våger å åpne hjertet ditt og tankene dine, og løfte blikket mot fremtiden… da vil du kunne skape en fremtid som er mye bedre enn noe du hittil har kunnet forestille deg!

Del av en dør, med skilt med tekst: Future. Over står det: Come in, we're open
Døren til fremtiden – din fremtid. Det er bare å gå inn…

En ny dør åpnes

Vær aldri… lei deg…
om… en dør…
lukkes

En ny… dør…
vil… åpnes…
for deg

Og rommet… er…
så mye… større

Vær… takknemlig…
for… den stengte…
døren

Som… baner vei…
for noe… bedre

Det er mitt håp at verset og teksten over, er det som skal til for at du tenker nytt og får det fantastiske livet du fortjener. Husk at en stengt dør bare er en oppfordring til å lete etter en annen dør – en dør som er åpen! En dør som ønsker deg velkommen inn til noe bedre enn du hadde, og som kan vekke glede og håp.

Håpefull hilsen fra Anne Belizama

Har du en utfordring? Nå kan du booke en gratis-time for å få en prat om det du sliter med! Klikk her for gratis-time!