Luke 24 – Julaften

Julaften!

Og alle hjerter gleder seg! Strålende barneøyne! Glede overalt! Eller…

Lite barn foran juletre

Strålende barneøyne…

Det er nok ikke bare fryd og glede over julen hos alle. Og mange barn er bortskjemte og klarer ikke glede seg – sånn som de ville gjort om det var litt mindre “lett” å få alt de ønsker seg.

Hva kan vi gjøre med det? Kanskje ikke så mye akkurat denne julen, siden den er her nå… Men det å bruke det neste året til å tenke litt over verdier og hva vi voksne formidler til barna – ja, det er kanskje en idé?

Muligens kan du gjøre et eller annet for noen som ikke har det så godt – sånn helt i siste liten nå på en julaften også… Kanskje det er noen i nærmiljøet som sitter alene, eller du vet de har det trangt… Det er ofte ikke så mye som skal til. Og la barna få ta del i det – lær dem gleden ved å GI – da blir gleden ved å FÅ ofte større.

Jeg ønsker i alle fall å gi noe til deg 🙂 Og det er følgende:

Gave i gullpapir, med sløyfe

Min gave til deg.

I hele januar får du 20% rabatt på alle behandlinger og all coaching/veiledning hos Belizama. (Gjelder ikke kurs.)

Og det gjelder ikke bare én time, men så mange timer som du ønsker å ta i januar. Du må bare passe på å bestille INNEN 15. januar!
I tillegg får du den 6. timen gratis (om du trenger så mange).

Timene kan du ta på mitt kontor i Moss, eller vi kan jobbe over telefon / Skype. Er det healing du ønsker, gir jeg dette som fjernhealing om du er langt unna. Dersom du kommer langveis fra og ønsker timene på mitt kontor, kan vi sette opp dobbelttimer (eller t.o.m. intensiv 1/2 dags jobbing).

Hos meg kan du betale med kort på betalingsterminal, eller penger kan overføres via Vipps. Dersom du ønsker kreditt, har jeg samarbeid med Resurs Bank og kan søke konto for deg hos dem. (Forutsetter at du ikke har betalingsanmerkninger).

I løpet av romjulen vil det komme mer informasjon på belizama.no om tjenester og priser, samt om hva de forskjellige tingene går ut på. Lurer du på noe før det, kan du sende meg en e-post på: anne@belizama.no

Dette tilbudet med 20% rabatt på behandlinger, kan også brukes til en-til-en-timene på slamhopp-programmet (SLAnk Med HOdet På Plass). Også denne nettsiden er under utvikling, og du vil etterhvert finne mer informasjon her: slamhopp.no

Jeg er tilgjengelig på mail i romjulen, og svarer på spørsmål på mail – anne@belizama.no
Men jeg vil helst ikke ha det på telefon, før etter nyttår.

Vil du allerede nå reservere time, er det bare å sende mail eller sms (til 970 77 063), slik at du er sikker på å få muligheten i januar.
Fra 4. januar kan du også ringe for å bestille time. Tlf.nr: 970 77 063.

Nå har jeg gitt deg verdens beste mulighet for å ta tak i dine utfordringer på starten av det nye året… og det er kun opp til deg selv om du vil benytte muligheten… eller om du vil fortsette å være misfornøyd med sider av livet ditt…

Merry Christmas - tekst på rød bunn, med stjerner

Da gjenstår det bare å ønske deg en strålende
God Jul og en hyggelig nyttårsfeiring 🙂
Takk for at du har fulgt med på Julekalenderen 🙂

Juleklem fra Anne

P.S. Legg gjerne igjen en kommentar her. Og husk å bestille din time direkte hos meg FØR 15. januar, slik at du ikke går glipp av muligheten for tilbudet. (Mail: anne@belizama.no /
Tlf.: 970 77 063. )
Vi snakkes 🙂

2 tanker om “Luke 24 – Julaften

  1. Monica Johansen

    Ønsker deg en riktig god og fredfull jul 🙂 Takk for en fin julekalender 🙂

    1. Anne Innleggsforfatter

      Takk for det Monica 🙂 Håper du hadde en flott jul også, og ønsker deg en fin nyttårsfeiring og et Godt Nytt År 🙂

Det er stengt for kommentarer.