På vei inn mot et nytt år

Nå er det bare et par små dager igjen av 2015. Julen er passert og nyttårsaften står for døren. Håper du har hatt en fin jul, kost deg med familie og venner, og “ladet batteriene” til nye økter i 2016.

For egen del er jul “sånn passe” hvert år. Naturligvis koselig med julefeiringen, men samtidig må jeg si det er godt å komme tilbake til mer “normale” dager. Dog bare noen få, så er det “unntakstilstand” igjen – med nyttårsfeiringen.

Da kommer tankene… Det er nå dette med å avslutte et år og gå over i et nytt… vi begynner å tenke… Tenke på året som har vært – ble det slik vi hadde tenkt oss? Og så har vi så gode forsetter for året som kommer… DA skal alt bli så mye bedre…

Hva er grunnen til at vi tror det egentlig? At vi over natten skal kvitte oss med gamle (dårlige) vaner og uten problemer legge oss til nye (sunne, gode, positive…) vaner. Er det sannsynlig at det lar seg gjøre?

Jeg våger å påstå: “Nei, det er det ikke!” Ja, det er mulig å starte nye vaner fra 1. januar (eller 2. januar om du var på nyttårsfest) men bare om du har forberedt deg godt og er villig til å gjøre jobben!

Teksen: Laugh love live

Kanskje dette er en idé til et nyttårsløfte: Laugh-love-live

Alt for ofte er nyttårsløftene våre noe vi kaster ut av oss på nyttårsaften… for det er jo bare sånn at det skal man jo gjøre. Og vi velger noe vi har tenkt litt på å gjøre. (Slanke seg, slutte å røyke, begynne å trimme, bli flinkere til å rydde…). Og vi TROR at det er nok. Det er det ikke!

Med mindre du har en klar plan og et klart opplegg FØR nyttårsaften – for det du skal få til fra det nye årets start, vil du mest sannsynlig ikke lykkes!

Det er mye bedre å droppe nyttårsforsettene og heller ta en bestemmelse i en annen sammenheng, uten “brask og bram” på nyttårsaften. Deretter lage en plan for det du vil gjøre annerledes, og finne ut hvilke ressurser du trenger, f.eks. om du trenger hjelp av noen.

Da vil jeg jo naturligvis minne deg på min julegave her i Belizama (delt i luke 24).
20% rabatt på alle coaching- og behandlingstimer i hele januar
(når de er bestilt før 15. januar). Du har ikke tenkt å gå glipp av det vel!
Klikk her for å lese mer om tilbudet.

Fyrverkeri

Det tilbudet må feires!

Men du – det hadde vært moro å høre noen historier om nyttårsforsetter – både dem som du klarte, og dem som du glemte før januar var over. Eller om hvorvidt 2015 ble som du hadde tenkt deg. Legg gjerne igjen en kommentar – det er veldig kjekt for en som sitter og skriver blogg 🙂

Selv har jeg et par ganger (så vidt jeg kan huske) forsøkt meg med et nyttårsforsett om å begynne å trene… og det har blitt noen omganger med “støttemedlemskap” på treningsstudioer. Det fungerte mye bedre når jeg startet helt uavhengig av at det var begynnelsen på et nytt år…

For øyeblikket kan jeg faktisk bare komme på et eneste vellykket nyttårsforsett (men har ikke hatt så veldig mange da…). Det var da jeg for snart 3 år siden bestemte meg for å jobbe aktivt for å utvide nettverket mitt. Aldri har jeg vel blitt kjent med så mange mennesker på så kort tid, som jeg gjorde det året 🙂 Men så var det kanskje et nyttårsforsett utenom det vanlige?

Jeg har et av dem på lur i år også… et nyttårsforsett utenom det vanlige altså 🙂 Men jeg kan jo ikke avsløre det ennå… Det kommer i neste omgang, sammen med andre nyheter og tips fra Belizama.

For at du skal være sikker på å få med deg det som skjer, bør du melde deg på nyhetsbrevet her i Belizama. Det kan du gjøre ved å klikke her.

Figur av hovmester med brett med glass og årstall 2016

Her “serveres” 2016 til deg.

Da gjenstår bare å takke for året som har gått – både til deg som har fulgt meg lenge, og til deg som er helt ny her hos Belizama. Jeg vil ønske deg en flott nyttårsaften og helg, og håper at vi høres masse i året som kommer.

Godt Nyttår
Med klem fra Anne

2 tanker om “På vei inn mot et nytt år

 1. Kristin

  Så fin blogg Anne ❤️
  Ønsker deg alt det beste for 2016!!
  Her er det ikke noen nyttårsforsetter, men mange ønsker om å fortsette som før langs livets berg- og dalbane.. Kanskje med litt mindre frykt for turbulensen ??

 2. Anne Innleggsforfatter

  Takk for det, Kristin 🙂 Riktig flott 2016 ønskes deg også 🙂
  Det å ha mindre frykt, er ikke småtteri det. Men som oftest noe vi jobber med over tid, og ikke bare et nyttårsforsett nei 🙂
  Jeg har som sagt et nyttårsforsett for året, men kan jo ikke avsløre det før nyttår 😉

Det er stengt for kommentarer.