Gratis coaching-time online

Vil du ha en gratis coaching-time online – via PC eller telefon? Du kan gjøre det akkurat der du er, uten å måtte reise noe sted.

Knapp for å melde på til gratis coaching-time. Tar deg til en meny med valg og deretter kalender.

Ønsker du en gladere og bedre hverdag?

Vil du vite hvordan du kan endre tankene og vanene dine, slik at du lettere oppnår det du ønsker og drømmer om?

Har du lagt merke til at noen mennesker ser ut til å lykkes med alt? Og har du tenkt over om det er noe disse menneskene har til felles?

Alt handler om hvordan du ser på ting!

For mange år siden hadde jeg en tendens til å klandre alt og alle for det som skjedde med meg. Alt fra foreldre til skole, til Staten og til Universet… Når noe kjedelig skjedde, tenkte jeg alltid: Hvorfor skjer dette med meg? (En liten overdrivelse da, for egentlig har jeg vært en relativt positiv og glad person gjennom det meste av livet…)

For snart 20 år siden «møtte jeg veggen» og ble sykmeldt i lang tid. Det var ingen hjelp å få via skolemedisinen, og da måtte jeg jo selv forsøke å finne veier ut av «elendigheten». Og jeg måtte finne andre måter å tenke på.

Hva skal jeg lære av dette?

Det ble mange år med egenutvikling og jeg lærte mye som jeg også kunne ta med videre for å hjelpe andre. Ikke minst – jeg lærte meg å se muligheter, og å ta bedre vare på meg selv. Og jeg lærte meg å si: «Hva skal jeg lære av dette?» når ting skjedde meg.

Jeg har gjennom eget liv med mange utfordringer og en del motgang, lært meg hvordan jeg kan se det positive i det som skjer. Dette brenner jeg for å formidle til deg og alle som sliter i hverdagen.

Anne Belizama Hermansen, 56 år ung. Coach, livsveileder og foredragsholder.

Nye vaner for et nytt liv

Ønsker du også å endre på hvordan du tenker på ting, slik at dine nye tanker bygger opp under det du virkelig ønsker deg i livet? Det er mulig – for deg, som det var for meg. Men det krever en innsats og litt tålmodighet.

Det er heller ikke alltid så enkelt å «analysere» seg selv og finne frem til kjernen i problemet. Da er det godt at det finnes noen som kan veilede gjennom prosessen, og jeg vil gjerne være den personen for deg 🙂

For at vi skal bli litt kjent før du velger meg som din «hjelper» på veien, og for at jeg skal få en formening om hvorvidt jeg kan hjelpe deg, så får du nå:

Gratis coaching-time online!

Det eneste du må gjøre, er å klikke på knappen under og velge time. Først klikker du inn på «Gratis samtale – Diverse» (alternativt en av de andre gratis-valgene om du synes det passer bedre for det du vil ta opp). Du får nå opp en kalender, der du kan velge time. Denne blir bekreftet med e-post til deg.

I forkant av timen får du tilsendt en lenke til «møterommet» vårt på nettet. Det er derfor veldig viktig at e-post-adressen din er riktig.

Da snakkes vi, ikke sant?

Knapp for å melde på til gratis coaching-time. Tar deg til en meny med valg og deretter kalender.

Med hilsen fra Anne Belizama