Om Belizama

Hva er / gjør Belizama?

Belizama er for deg som ønsker å finne frem til styrken i deg selv. I Belizama har vi fokus på dine muligheter, og disse søker vi å finne frem til gjennom kurs og klienttimer. Ved å se på hjernens og tankenes uendelige muligheter, er det mye som er enklere å få til, enn hva vi vanligvis tror.

Firmaet Belizama AS, er eiet og drevet av Anne Belizama Hermansen. Firmaet holder til på Vesterøy, men tar også oppdrag i andre deler av landet. Belizama AS tilbyr kurs, foredrag og coaching til privatpersoner. Vi kan også skreddersy opplegg for bedrifter.

Har du et problem eller en utfordring du ønsker å løse, eller du bare ønsker å utvikle deg videre, anbefaler jeg deg å ta kontakt for en samtale om hva vi kan hjelpe deg med.

For å kunne nå deg som ikke hører til i vårt nærområde, kommer vi nå til å tilby stadig mer av våre tjenester online.

Historien bak navnet Belizama

Da idéen om firma Belizama så dagens lys, var tanken å finne et gudinnenavn som navn på firmaet. Etter litt leting dukket Belisama opp. Det ble sagt at Belisama var en gudinne koblet til sjø og vann, ild, håndverk og lys. Navnet ble også sagt å ha betydningen «Den sterkeste», noe som passet bra med tanken om å hjelpe mennesker å finne sin styrke.
Mange andre historier dukket også opp om kvinner ved navn Belisama – historier om sterke kvinner i spennende og interessante situasjoner.

Det som til slutt fikk meg til å velge Belizama med «z» istedenfor «s», var historien «Dragons No More» som jeg fant på nettet. Dette er en historie om en kvinne ved navn Belizama, som ved hjelp av magi ville redde drager.
For å få dette til måtte hun stole på sin egen kraft og mulighet til å klare noe hun ikke hadde gjort før, samt jobbe med jorden, solen og månen for å skaffe den energien som skulle til. Til slutt kontaktet hun en rekke naturvesener for hjelp til å redde sine venner dragene, og med livet som innsats og ved deres hjelp gjorde hun dragene om til sjøormer, slik at de kunne unnslippe jegerne som var etter dem.

Jeg synes denne historien så godt viser hvordan vi ved å stole på egen styrke, samt være i kontakt med naturen og alt som er i den, kan klare det umulige. Og dermed var Belizama med «z» et faktum. (Etter hvert ble jeg så glad i navnet, at jeg valgte det som mitt eget mellomnavn også.)

Anne Belizama