Personvernerklæring

Personvern – behandling av personopplysninger på våre nettsteder

Denne personvernerklæringen gjelder for Belizama AS sine nettsteder. Belizama AS (org.nr. 817626572) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: belizama.no, dinonlinecoach.no, slamhopp.no og positivdag.no, anne-belizama.no.

Egne databehandleravtaler gjelder for tjenester levert av Belizama AS. Ved kjøp av våre tjenester vil disse avtaler forevises. Dersom det er spørsmål, ta kontakt med oss.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Belizama AS innhenter ikke fødsels- og personnummer eller sensitive opplysninger via våre nettsteder. Vi innhenter heller ikke informasjon om personlige betalingskort.

Ved kjøp av våre tjenester kan ovennevnte opplysninger kreves p.g.a. regnskapsmessige lover, samt for å motta betalinger. Ved bruk av betalingskort på nett, vil dette alltid gå via autorisert tredjepart, slik som PayPal, Stripe, iZettle, e.l.

Eksempler på informasjon som samles inn

  • Navn
  • E-post-adresse
  • Telefonnummer
  • Adresse
  • Automatisk registrering av din bruk av nettsiden, bl.a. hvilke undersider som besøkes, innstillinger for nettleser og IP-adresse

I tillegg samles en del informasjon i systemet ved bestemte handlinger fra bruker, se videre under.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Belizama AS bruker MailChimp og Simplero for å lagre navn og e-post-adresser, for å kunne kommunisere med kunde. Ved mottak av e-post, vil du alltid finne en lenke nederst i e-posten der du kan melde deg av (dvs. fjerne dine opplysninger) fra vår registrering. (Hver e-post-adresse som er registrert må fjernes separat, ut fra lenke sendt til den e-posten.)

I de tilfeller der kunde er registrert i forbindelse med kampanjer, eventer o.l., kan det likevel være at denne registrering blir værende. Dersom det er spørsmål vedr. dette, kan e-post sendes til: anne@belizama.no

Informasjonskapsler (cookies)

Hvis du legger inn en kommentar på våre nettsteder, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Belizama AS bruker Google Analytics for å samle anonymisert informasjon om besøk på våre nettsteder, så som hvilke sider som besøkes, hvor lenge, hvor våre besøkende befinner seg, m.m. I tillegg brukes Facebooks verktøy for anonym samling av informasjon. Disse verktøyene brukes for å gi deg mest mulig relevant innhold.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler dine opplysninger kun med våre samarbeidspartnere, som MailChimp, Simplero, Visma (regnskap), PayPal, Stripe (betaling), iZettle, YouCanBook.me (timebestilling), o.l. Dette er ikke opplysninger som våre samarbeidspartnere bruker videre i sin markedsføring.

Vi deler IKKE dine opplysninger videre med firmaer som kjøper e-post-adresser for markedsføring.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en oversikt som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktinformasjon

anne@belizama.no
Tlf. 970 77 063