Tjenester og priser

Hos Belizama kan du betale med Vipps eller kort på betalingsterminal. Dersom du ønsker kreditt, har vi samarbeid med Resurs Bank og kan søke konto for deg hos dem. (Forutsetter at du ikke har betalingsanmerkninger).
Kurs faktureres forskuddsvis, og etter nærmere avtale for de forskjellige kursene. For foredrag vil det kunne variere, men avtales i forkant.

En-til-en timer

I Belizama blir du tatt på alvor, og så lenge du er villig til å gjøre din del av «jobben», vil du få resultater. Det innebærer at din coach til tider er «brutalt ærlig», og i tillegg gir deg klare oppgaver du skal utføre.

Coaching, rådgivning og livsveiledning.

Vi har forskjellige coaching-pakker, slik at du kan være sikker på å oppnå resultater. Hva som passer best for deg, avtaler vi etter en GRATIS avklaringstime.

Coaching er en prosess, og derfor anbefaler vi ikke enkelttimer. Skulle du allikevel ønske en enkelt time for et svært enkelt problem, er prisen: Kr 1.790,- pr. time (55 min).

Timer som ikke er avbestilt senest 24 timer i forveien, må betales i sin helhet.

Foredrag

Det er for tiden ingen planlagte foredrag.

Ta gjerne kontakt for å avtale et tilpasset og inspirerende foredrag i din forening, bedrift eller for en gruppe.

Pris på foredrag vil avhenge av lengde, tema, lokasjon, m.m. og vil avtales for hvert tilfelle.

Kurs

Kurs: Din Oase
Går over 2 dager, lørdag: 10.00 – 17.00 og søndag: 11.00 – 17.00.

Kr 1.990,-. (Inkluderer kursmateriell og enkel lunsj begge dager, samt kaffe/te/frukt. Ta selv med pledd/pute og evt. varme klær – se kursbeskrivelsen.)

Kr 500,- betales som depositum ved påmelding. (Kontoinformasjon sendes deg så snart du har meldt deg på.) Depositum refunderes ikke ved avmelding senere enn 10 dager før kurs.
Resterende beløp skal også være innbetalt senest 2 dager før kurset. (Du får tilsendt faktura.)

Klikk her for å lese mer om kurset «Din Oase».