Kurs: Din Oase

Din Oase = Tid for BARE DEG!

Noen timer der du kan «rømme» fra alle forpliktelser og forventninger. Hvor du kan hente deg inn og få ny energi. Der DU er i fokus, samtidig som du lærer teknikker du kan ta med deg tilbake til en stresset hverdag.

Neste kurs:
Nye datoer kommer snart.

Du melder deg på til Anne i Belizama, på tlf. 970 77 063,
eller e-post: anne@belizama.no

Dette er kurset for deg som trenger et pusterom i hverdagen. For deg som aldri helt klarer å stoppe opp og sette fokus på deg selv og dine behov.

Kvinne liggende i løvet

Ta deg tid til å kjenne på om det er DINE EGNE drømmer du lever ut… eller er det noen andre du forsøker å tilfredsstille…

På kurset vil vil fokusere på det å hente seg inn og slappe av, og samtidig få mer energi. Og vi fokuserer på det å være til stede her og nå! Samtidig vil vi ha mer aktive øvelser, og du vil også få lære om hvordan du på en bedre måte kan håndtere stresset i hverdagen.

Du får også lære litt om hvordan du selv kan ta kontroll over ditt liv, og om hvilke mekanismer i oss som ofte skaper «problemer» for oss.

Med deg på veien hjem, vil du få kunnskap og verktøy du kan ta i bruk i det daglige, for å ha en gladere, mer balansert og mer energifylt hverdag.

For at du skal få utbytte av kurset, må du møte med et åpent sinn, og en vilje til å legge fra deg stress og «koble» av fra omverdenen (også din familie) i de timene kurset varer.

Dame som hopper av glede

Etter kurset vil du være i stand til å hoppe av glede og energi – som denne damen… Eller du er bare avslappet og fornøyd.

Midtveis i kursdagen lager vi en enkel lunsj og spiser sammen. Har du noen mat-allergier, må du gi beskjed i forkant.

Til kurset ber jeg om at du tar med deg en matte / liggeunderlag / evt. annet du kan ligge på i ca. en halv time. Og om du ikke klarer å ha hodet helt flatt, kan du også ta med en liten pute.

Det er ellers en fordel med løstsittende, behagelige klær. Og om du har lett for å fryse – ta også med deg en ekstra genser / jakke og sokker.

Du melder deg på til Anne i Belizama, på tlf. 970 77 063,
eller e-post: anne@belizama.no

For at påmeldingen skal være gyldig, må du betale et depositum.
Kontonummer får du oppgitt ved påmelding.

Velkommen på kurs 🙂

Klikk HER for info om pris, m.m.

Klikk HER for kurskalender (med steder / datoer).