Gratis coaching-time online

Vil du ha en gratis coaching-time online – via PC eller telefon? Du kan gjøre det akkurat der du er, uten å måtte reise noe sted.

Knapp for å melde på til gratis coaching-time. Tar deg til en meny med valg og deretter kalender.

Utbrent!

Slik kan man se ut når man er utbrent…

Trodde du at man nødvendigvis ser sliten ut hele tiden, selv om man er utbrent? Eller at man må holde sengen, og aldri kommer seg ut?

Når hode og kropp stopper helt opp, er det viktig å gjøre ting som er lystbetont og som bygger oss opp igjen. (Når du er over den første, verste perioden der du bare sover og hviler.)

Hei, jeg heter Anne Belizama Hermansen, er 56 år, og jeg har god kjennskap til det å være utbrent. Som coach har jeg heldigvis også god kjennskap til metoder og «triks» for å ha en god hverdag – på tross av utbrentheten.

Utbrent – for alltid?

En gang trodde jeg at det å være utbrent var en midlertidig tilstand… Men dengang ei… Det er noe du «drar med deg» resten av livet.

Det betyr ikke at du alltid kommer til å være sliten på samme måte som du er når alt stopper opp. Det betyr at når det stopper opp på den måten, er det vår hjerne og vår kropp som forteller oss at vi kanskje bør tenke på å leve på en annen måte.

Da jeg fikk den første og største smellen – i 2001 – var jeg opptatt av at jeg skulle bli bra igjen og kunne leve slik jeg gjorde før jeg ble utbrent… Og jeg lyktes – nesten… Når jeg glemte å ta hensyn til meg selv, gikk det på nytt galt…

Gjennom de neste 18 årene skulle jeg «møte veggen» flere ganger – først og fremst fordi jeg stadig i perioder skulle gjøre like mye som før… Det stoppet hver gang. Høres det kjent ut?

Underveis lærte jeg meg mye om hvordan jeg skulle ha et godt liv uansett, noe som gjorde at jeg (stort sett) holdt humøret oppe. Og nå i det siste har jeg også begynt å ta hensyn til at jeg faktisk aldri kommer til å kunne orke like mye som jeg gjorde for 20 år siden.

Når jeg tar med meg den vissheten om at jeg må ta hensyn til meg selv på en annen måte enn før, og samtidig tar i bruk alt det jeg ellers har lært meg, er faktisk livet helt fint å leve. Og jeg har mer energi og glede i hverdagen.

Gratis time for deg!

Kunne du tenkt deg å lære mer om hvordan du skal få mer energi og glede i hverdagen – uansett om du er utbrent eller «bare» sliten? Da kan du klikke på knappen under, og booke en gratis online samtale med meg. Gjør det i dag – du har ingenting å tape, og alt å vinne 🙂

Knapp for å melde på til gratis coaching-time. Tar deg til en meny med valg og deretter kalender.

Vi snakkes!

Med hilsen fra Anne Belizama