Svarte dager…

Av og til har vi alle noen «svarte dager». Dager da vi føler at alt og alle er i mot oss… Ja, til og med livet går i mot oss…

Da er det greit å vite hvordan man kan få dagen – og livet – til å bli litt bedre. En av de tingene jeg selv ofte tyr til, er å gå på tur. Ikke der det er mennesker og trafikk, men ut i naturen og stillheten. Og særlig sjøen er min favoritt. (Bildet viser et av mange steder jeg har funnet ro og sjelefred de siste årene.)

Brygge ved sjøen

En plass å finne ro

Kanskje er det din «løsning» på tunge dager også? Eller kanskje er det noe annet du foretrekker? Uansett hva det er… Det som er viktig, er at du av og til tar deg TID til å lade deg opp og hente deg inn igjen. Og at du på tunge dager tar litt ekstra vare på deg selv.

En annen ting jeg også liker å gjøre, er å ta bilder. Jeg tar masse bilder – først og fremst av naturen. Det gir meg noe. Og så skriver jeg… bl.a. dikt. (Eller som her – tips og inspirasjon til deg.)

Noen ganger skriver jeg dikt når jeg har det veldig bra, og andre ganger når jeg ikke har det så bra. Det å skrive, gjør at ting fremstår bedre etterpå. I dag tenkte jeg at jeg skulle dele et dikt med deg igjen – et dikt jeg skrev en dag som ikke var av de beste.

Diktet gir ingen svar… men stiller mange spørsmål. Og når vi får mange spørsmål på den måten, begynner vårt ubevisste sinn (underbevisstheten) å jobbe, og vi begynner å se muligheter. Det mørke blir lysere og håpløsheten må vike for mulighetenes lys.

Les diktet – gjerne mange ganger, og la det ubevisste finne frem mulighets-svar til deg. Diktet heter:

Hva gjør vi

Hva gjør vi… når livet…
går oss… i mot

Når livet… er grått…
eller kanskje… helt svart

Hva gjør vi… når bunnen… er nådd…
og alt… synes håpløst

Hvordan skal vi… huske…
at motgang… gjør oss… sterk

Skilt

At enhver… opplevelse… fører til…
en positiv… personlig… læring

HVIS VI VIL

Hvordan skal vi… snu… svart til hvitt…
mørke til lys… håpløshet til… mulighet

Hvordan skal vi… huske på… kjærligheten…
og gleden… som bor… i oss

når alt er… som mørkest

Hva gjør vi…

Les det… og la det jobbe. Les det igjen, og legg merke til at det vil begynne å dukke opp svar i deg. Bruk det når dagene er grå – til å hjelpe lyset til å titte frem.

Tommel opp

Ha en fortsatt flott sommer 🙂

Solfylt hilsen fra Anne Belizama

 

Har du en utfordring? Nå kan du booke en gratis-time for å få en prat om det du sliter med! Klikk her for gratis-time!